Ik hoop u snel te zien!

Mail of bel voor een
offerte of een afspraak

SERVICE MET EEN GLASHELDER RESULTAAT

contact

Schone ramen

EEN VERZORGDE UITSTRALING VAN UW WONING

U vindt het vast heel fijn om door schone ramen naar buiten te kijken! Laat dan uw ramen periodiek door mij zemen.

Uw ramen geven u weer een heldere blik naar buiten en een verzorgde uitstraling van uw woning of bedrijfspand, en hier zijn ze ook voor bedoeld.

Ik zeem niet alleen de ramen maar reinig ook de directe omlijsting van uw ramen. Zo wordt niet alleen de levensduur van het kozijn zelf, maar ook de levensduur van het schilderwerk verlengd.

Vooraf spreken we met elkaar af welke ramen gezeemd moeten worden. Ramen zemen aan de binnenzijde is ook mogelijk en zal het werk aan de buitenzijde alleen maar ten goede komen. Ik zorg altijd voor een eindresultaat waar u tevreden mee bent en dat tegen zeer acceptabele prijzen.

Sparkling Services

Ramen wassen

Op de traditionele manier.

Het wassen van uw ramen doe ik op de traditionele manier. Ik gebruik daarvoor mijn ladder, emmer, spons, inwasser en trekker. Uw ramen was ik tot en met de tweede etage. Uiteraard hoort hier ook het raamkozijn bij.

Het wassen van uw ramen doe ik op de traditionele manier. Ik gebruik daarvoor mijn ladder, emmer, spons, inwasser en trekker. Uw ramen was ik tot en met de tweede etage. Uiteraard hoort hier ook het raamkozijn bij.

DAKGOTEN LEGEN

Verstopping en lekkage voorkomen.

Als uw dakgoot niet met regelmaat wordt geleegd, dan heeft u kans dat het regenwater niet wegloopt naar het riool, met als gevolg lekkage of het overstromen van uw dakgoot.

Ik adviseer u om uw goten minimaal 1 keer per jaar schoon te maken. Vooral na de herfst als de bladeren zijn gevallen.

Dakgoten schoonmaken is vaak een lastige en vervelende klus. Dit werk neem ik u dan uit handen.

HOUTWERK REINIGEN

Een verzorgd aanzicht van de woning.

Het is van belang om het houtwerk van de woning ook met regelmaat te reinigen. Denk bij het woord houtwerk aan de dakranden van uw woning en schuur.

Maar ook de carport heeft vaak extra houtwerk. Dit alles voor het behoud van uw woning, het schilderwerk blijft langer mooi en natuurlijk geeft het een verzorgd aanzicht van de woning.

STREEPLOOS, BRANDSCHOON EN GLASHELDER

contact

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

TELEFOON: 06 201 111 42
MAIL: sparkling-glazenwasserij@ziggo.nl